Maksaminen Smartum Saldolla

Fuskaajien kurssimaksut voi nyt maksaa myös Smartum Saldolla (ennakkomaksuna).  Tässä tarkka ohje, miten maksat kurssimaksusi ennakkomaksuna:

1. Etsi haluamasi harrastepaikka sijainnin, harrastelajin tai hakusanan perusteella.
  2. Voit maksaa saldolla ennakkoon, mikäli otsikon ”Saldo-maksutavat” alla lukee ”Ennakkomaksuna”.
  3. Klikkaa kohdasta ”saldo-maksutavat”.
  4. Sivun alareunasta löydät kohdan ”maksa”, josta voit valita verkkotuotteen tai avoimen maksun.
  5. Tämän jälkeen kirjaudu verkkopalveluun omilla tunnuksillasi. Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana on toimitettu sinulle sähköpostitse.
  6. Kirjautumisen jälkeen vahvista maksu ja tulosta tosite. Smartum lähettää sinulle maksutositteen myös sähköpostiisi.
  7. Näytä maksutosite ja tarvittaessa Smartum saldo -korttisi palveluntuottajalle.

Lisätietoja osoitteessa http://www.smartum.fi/content/fi/11501/22517421/Smartum+saldo+ty%F6ntekij%E4lle.html

Mainospalkki