Tommin ja Pirjon maanantaiharjoitukset (syksy 2016)

Harjoitukset alkavat viikolla 36 (ma 5.9.)


Fuskaajien syyskausi käynnistyy ma 5.9 klo 18 Tommi ja Pirjo Koivulan ohjauksessa. Tommi ja Pirjo vierailevat seurassamme parillisilla viikoilla. Parittomilla viikoilla perusteellisesta kertaamisesta huolehtivat seuran omat ohjaajat (Martti ja Merja).

Syyskauden lajeina ovat LINDYHOP, RUMBA (kuviopainotteinen) sekä BUGG JA TANGO. LINDYHOP -tunneilla kertaillaan perusteita ja edetään helppojen kuvioiden sekä loistavan musiikin tahdissa. Tunneilla läpikäydyt kuviot ovat sellaisia, joita voi hyödyntää kätevästi myös tanssilavoilla.

Toisen tunnin aiheena on RUMBA.  Tänä syksynä teemana on kuviovalikoiman laajentaminen.  Tanssitekniikan osalta tunneilla paneudutaan vienti- ja seuraamistaitojen kehittämiseen.  Tämä onnistuukin parhaiten juuri kuviovalikoiman avulla.

Toisen tunnin aikana jatkamme jo syksylläkin tutuksi tulleella etenevällä Buggilla. Luvassa on lisää etenevän Buggin kuvioita, lisää tekniikkaa sekä yhä vain lisää viennin ja seuraamisen salaisuuksia.

Viimeinen tunti kestää tuttuun tapaan 1½ tuntia. Tunnin alkuosassa tanssilajina on BUGG.  Illan teemat vaihtelevat monipuolisesti koko kevään ajan: kuvioita, tekniikkaa, musiikintulkintaa jne... Tunnin loppuosa on pyhitetty - mille muullekaan kuin TANGOLLE!

 

 

 

Syksy 2016- Aikataulu, lajit sekä tasot:

Ajankohta Taso Tanssilaji
18 - 19 Alkeisjatko Lindyhop
19 - 20 Jatko Rumba-Bolero (kuviopainotteinen)
20 - 21.30 Jatko Bugg/Tango

Harjoituskausi alkaa viikolla 36 (ma 5.9..). Harjoituksia on kauden aikana yhteensä 14  kertaa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu aloitustilaisuudessa viikolla 36. Kurssimaksut maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky -kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä  Luottokunnan virikeseteli.

Aktiivitanssijan tehopassi:

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat syystkauden aikana ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (viikossa vähintään 9,5 tuntia). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen 115 €:lla (muut 125 €). Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.


Maanantai-illan hinnasto:

Veloitusperuste Jäsenet Ei-jäsenet
1 tunti illassa koko syksyn
30 €
35 €
2 tuntia illassa koko syksyn
50 €
55 €
3.5 tuntia illassa koko syksyn 
65 €
70 € 


***Tutustumishinta on tarkoitettu niille, jotka haluavat tutustua seuran toimintaan syksyn aikana. Suosittelemme jäseneksi liittymistä, sillä siitä on reilusti hyötyä (jäsenille tarkoitetut maksuttomat tapahtumat).

Paikka

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla maanantaisin klo 18-21.30 (Ilmajoen Huissilla, Vaasantie 1081).

Lisätiedot:

Lisätietoja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Merja p. 044 970 1550


Varusteet:

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti Rock'n'Swing -tansseissamatalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan ;-).  Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyheen sekä vaihtopaidan.


 
Mainospalkki