Tommin ja Pirjon maanantaiharjoitukset (syksy 2016)

Harjoitukset alkavat viikolla 36 (ma 5.9.)


Fuskaajien syyskausi käynnistyy ma 5.9 klo 18 Tommi ja Pirjo Koivulan ohjauksessa. Tommi ja Pirjo vierailevat seurassamme parillisilla viikoilla. Parittomilla viikoilla perusteellisesta kertaamisesta huolehtivat seuran omat ohjaajat (Martti ja Merja).

Syyskauden lajeina ovat LINDYHOP, RUMBA (kuviopainotteinen) sekä BUGG JA TANGO. LINDYHOP -tunneilla kertaillaan perusteita ja edetään helppojen kuvioiden sekä loistavan musiikin tahdissa. Tunneilla läpikäydyt kuviot ovat sellaisia, joita voi hyödyntää kätevästi myös tanssilavoilla.

Toisen tunnin aiheena on RUMBA.  Tänä syksynä teemana on kuviovalikoiman laajentaminen.  Tanssitekniikan osalta tunneilla paneudutaan vienti- ja seuraamistaitojen kehittämiseen.  Tämä onnistuukin parhaiten juuri kuviovalikoiman avulla.

Toisen tunnin aikana jatkamme jo syksylläkin tutuksi tulleella etenevällä Buggilla. Luvassa on lisää etenevän Buggin kuvioita, lisää tekniikkaa sekä yhä vain lisää viennin ja seuraamisen salaisuuksia.

Viimeinen tunti kestää tuttuun tapaan 1½ tuntia. Tunnin alkuosassa tanssilajina on BUGG.  Illan teemat vaihtelevat monipuolisesti koko kevään ajan: kuvioita, tekniikkaa, musiikintulkintaa jne... Tunnin loppuosa on pyhitetty - mille muullekaan kuin TANGOLLE!

 

Lue lisää...
 


Mainospalkki