Yleistä infoa seuran järjestämistä harjoituksista

 

Alkeet:

Alkeisryhmässä opitaan perustekniikkaa ja ensimmäiset kuviot. Alkeisryhmät on tarkoitettu pääasiassa tanssitaivaltaan aloitteleville tanssijoille. Suosittelemme alkeiskurssia myös kaikille niille, jotka haluavat kertailla perusasioita rauhallisesti edeten. Alkeiskurssit etenevät ryhmän ehdoilla, joten ohjaajat odottavat ryhmäläisiltä palautetta säännöllisesti ryhmän etenemisvauhdista sekä opittavien kuvioiden vaativuudesta.

 

Alkeisjatko:

Alkeisjatkoryhmissä edellytetään kyseisen lajin perusaskeleen ja perustekniikan kohtalaista osaamista (ellei toisin mainita). Tällöin ryhmä pääsee jo kauden alussa kehittämään tanssiosaamistaan lisää erityisesti perustekniikan osalta. Tässä ryhmässä huomiota kiinnitettään alkeisryhmiä enemmän yleiseen tanssitekniikkaan (vienti- ja seuraamisosaaminen, tanssiasento) sekä lajinomaiseen tanssitekniikkaan (perusaskel, liikkuminen, jousto ym.). Alkeisjatkoryhmissä peruskuvioita kerrataan ja mukaan otetaan uusia vienniltään vaativampia kuvioita sekä niiden yhdistelmiä.

 

Jatko:

Jatkotasolla perusaskel hallitaan jo hyvin. Lajinomainen tanssitekniikka on tuttua ja tanssikilometrejä on kertynyt paljon. Jatkotason tunneilla ohjaajat kiinnittävät yhä huomiota tanssitekniikkaan sekä lajinomaisella että yleisellä tasolla. Joissain kohdin (toivottavasti kuitenkin harvoin) opetus saattaa tuntua hiusten halkomiselta ja pilkun viilaukselta - jopa saman asian jankutukselta ;-). Jatkotunneilla kuviovalikoima jälleen laajenee.

 

Parinvaihto:

Harjoituksiin on mukava tulla kaverin kanssa, mutta voimme lämpimästi suositella parinvaihtoa kurssin aikana! Pyrimme vaihtamaan kursseilla pareja, koska sillä on useita hyviä puolia: miesten taito viedä naista ja naisten taito seurata miestä kehittyy ja samalla opitaan lavoilla niin keskeistä sosiaalista kanssakäymistä!

Jalkineet:

Harjoituksissa kannattaa käyttää kengiä, jotka ovat mukavat jalassa. Tanssikenkien lisäksi voit halutessasi käyttää joustavia sisäkenkiä, joissa on pohja, joka ei jätä jälkiä lattioihin. Pääasia, että jalkasi viihtyvät kengissä pidemmänkin aikaa.

Vaatetus:

Vaatetukseksi soveltuu rennot vaatekappaleet, kuten t-paita ja joustavat housut.

 
Mainospalkki