PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Sihteeri   
09.05.2014 09:27

Argentiinalaisen Tangon intensiivikurssi to 22.5. Seinäjoella.

Tarjolla myös yksityistunteja!

Opettajana Julio Mariño Buenos Airesista


Julio Mariño on kotoisin Buenos Airesista (Argentiinasta).  Hän aloitti Tangon tanssimisen ollessaan 16 vuotias. Silloin hänellä ei ollut aavistustakaan, miten syvällinen vaikutus Tangolla tulee olemaan hänen elämäänsä.  Julio vierailee iloksemme Etelä-Pohjanmaalla nyt jo kolmatta kertaa.

Torstain ensimmäinen osio klo 17 - 18.45 (perusteet) sekä toinen osio klo 19 - 20.45. (jatkoa perusteille). Tunnit sisältävät pienen tauon.

Suosittelemme kurssia lämpimästi kaikille Argentiinalaista Tangoa tanssineille, sillä Julion opetuksen lähtökohta on lähiotetanssissa. Kurssi on myös sikäli merkityksellinen, että näin saamme ajantasalla olevaa Tangotietoutta suoraan Argentiinalaisen Tangon kotimaasta.

Kurssille on ilmoittauduttava etukäteen, jotta voimme pitää paritasapainon sopivana.  Kurssilla on parinvaihto, mutta myös oman parin kanssa tanssiminen on mahdollista.

HUOM!  Julion yksityistunteja tarjolla to 22.5. klo 12.45. - 16.45.  Tällä hetkellä vapaana vain yksi aika:  15.45 - 16.45.  Yksityistuntivaraukset Päiviltä 040 4124419Argentiinalaisen Tangon intensiivikurssi to 22.5. Sisällöt tarkentuvat lähiaikoina


Ajankohta                    

Argentiinalainen Tango (opetettava perusasia)

klo 17 - 18.45

Liikkuminen Argentiinalaisessa Tangossa, Tangokävely, Tanssiasento.  Tunnilla harjoitellaan miten pelkästä kävelystä saadaan tanssiasennon, kävelytekniikan ja rytminvaihteluiden avulla näyttävän näköistä ja hyvältä tuntuvaa tanssia

klo 19.00 - 20.45

Jatkoa ensimmäiseen osioon.  Julion valitsemat aiheet.


Hinnasto (Sisältää Julion opetuksen)

Veloitusperuste

Jäsenet

Ei-jäsenet

Torstai klo 17 - 20.45 

10 €

20 €

Jäsenhinta koskee Fuskaajien ja Tangochon jäseniä.


Kurssipaikka:

Tanssiwimman sali Seinäjoella osoitteessa Varastotie 11.


Ilmoittautuminen:

Argentiinalaisen tangon kurssille on ilmoittauduttava etukäteen, jotta paritasapaino pysyy siedettävänä.  Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .  Yhteydenotot Päivi (040 4124419). Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky -kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä Luottokunnan Virikeseteli (uutuus!).


Varusteet:

Varusteiden osalta osallistujien kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kenkiin.  Kenkien tulee olla "sopivan" liukaspohjaiset.  Ota mukaan sukkia, joita voit vetää kenkien päälle, jos kengät eivät luista riittävästi.  Vähän liukkaampi kenkä säästää sekä nilkkoja että polvia ja tekee lisäksi tanssista sujuvampaa.  Kumipohjaisia kenkiä emme suosittele.  Naisilla ei tarvitse myöskään olla korkokenkiä - mutta saa olla ;-)

Viimeksi päivitetty 20.05.2014 14:00
 
Mainospalkki