PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Sihteeri   
03.05.2014 22:59

Jiven tehokurssi Huissilla pe 12.9.  (syksy 2014)

Alkeisjatko/Jatko klo 18 - 21

Opettajina Anne Välisaari ja Arto Petjala


Joudumme valitettavasti tiivistämään Jive -kurssin yhteen kertaan aikataulullisista syistä. Tästä johtuen kurssi on suunnattu pääasiassa alkeisjatko-/jatkotason tanssijoille.

Kurssin painopiste on kurssilaisilta tulleiden toiveiden mukaisesti lavoille soveltuvissa kuvioissa.  Kurssilla perehdytään tuttuihin ja turvallisiin peruskuvioihin sekä niiden hieman vaativampiin variaatioihin. Kurssin lopussa tulee lisäksi muutama vaativampi bonuskuvio, jotka saavat jäädä hautumaan kurssilaisten mieliin ;-)

Anne on innostava ja kannustava valmentaja, joka on tullut tutuksi Fuskaajille useaan otteeseen viimeisten vuosien aikana. Kurssille ei tarvitse ilmoittautua ja voit tulla yksin tai parin kanssa, sillä kurssilla on toimiva parinvaihto.  Myös oman parin kanssa tanssiminen onnistuu luontevasti.

 

Hinnasto:

Valmennusillan hinta on 15 euroa (jäsenet)/20 euroa (ei-jäsenet).  Maksuvälineenä käyvät Smartumin liikuntasetelit, Tyky -kuntosetelit, Sähköinen liikuntaseteli Sporttipassi sekä uutuutena Luottokunnan virikeseteli.


Paikka: 

Huissin Urheilutalo osoitteessa Vaasantie 1081, Ilmajoki

 

Lisätietoja:

  • Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
  • Voit tulla myös ilman paria, sillä harjoituksissa toimii parinvaihto.
  • Kurssi ei kuulu tehopassin piiriin
  • Lisätietoja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Merja p. 045 652 7015
Viimeksi päivitetty 09.09.2014 20:13
 
Mainospalkki