PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Sihteeri   
03.05.2014 20:29

Alkeiskurssit torstaisin Huissilla (syksy 2014)

Harjoitukset normaalisti syyslomaviikolla 16.10.

Uudet alkeet alkaneet  to 30.10.  (Bugg, Tango ja ChaCha)


Fuskaajien syyskausi käynnistyy alkeiskurssien merkeissä 4.9. Mukaan ovat jälleen tervetulleita kaikki lavatansseista kiinnostuneet. Aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta ei edellytetä. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Syyskauden aikana käydään läpi jokaisen kurssiohjelmassa olevan lajin perusaskel sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

Syyskauden lajivalikoima on jälleen varsin monipuolinen, sillä olemme jakaneet syyskauden tuttuun tapaan kahteen osaan. Alkukauden lajeina ovat Rumba, Hidas Valssi sekä Salsa. Loppukauden aikana vuorossa ovat Bugg, Tango sekä ChaCha.  Seuraava alkeiskurssiosio alkaa torstaina 30.10.

Jokaista lajia harjoitellaan kauden aikana vähintään 7 kertaa, joten tanssikokemusta kertyy paljon. Alkeiskurssien ohjaajina toimivat Martti, Päivi, Marjo ja Marika.

 

 


 

Syksy 2014 -  aikataulu ja lajit:

Ajankohta Taso Tanssilaji
18 - 19 Alkeet Rumba-Bolero (7x) ja Bugg (7x)
19 - 20 Alkeet Hidas Valssi (7x) ja Tango (7x)
20 - 21 Alkeet Salsa (7x) ja ChaCha (7x)


Syyskauden ensimmäinen osa alkaa viikolla 36 (to 4.9.). Toinen osa alkaa puolestaan viikolla 44 (30.10). Harjoituksia on syyskauden aikana 14 kertaa. Viimeiset harjoitukset ovat viikolla 50  (11.12). 


Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu ensimmäisellä harjoituskerralla. Kurssimaksut maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky -kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä Luottokunnan Virikeseteli (uutuus!).

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat syyskauden aikana ottaa kaiken irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (viikossa vähintään 9,5 tuntia tehokasta harjoittelua). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen 115 €:lla (muut 125 €). Tehopassilla yhden tunnin hinnaksi tulee vain 86 senttiä! Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Torstai-illan hinnasto:

Harjoituksemme kestävät koko syyskauden ajan (viikot 36 - 50).   Syyskausi on jaettu 2 osaan siten, että esim. illan ensimmäisellä tunnilla tanssitaan alkukauden Rumba-Boleroa sekä loppukauden Buggia. Harjoitustunteja yhdessä osiossa on yhteensä 7 tuntia. Ensimmäinen osio kestää viikot 36 - 43 ja toinen osio viikot 44 - 50. Voit valita valikoimasta haluamasi lajit ja hinta määräytyy ns. osioiden mukaan.  Jos haluat tanssia kanssamme koko torstai-illan viikot 36 - 50 (eli koko syksyn), niin tällöin valintasi sisältää 6 osiota - ja hinta on jäsenille 55 euroa koko syystkaudelta. Tällöin yhden tunnin hinnaksi tulee vain 1,30 € - HALPAA!

Veloitusperuste Jäsenet Ei-jäsenet
1 tunti illassa (sis. 2 osiota)
30 €
35 €
2 tuntia illassa (sis. 4 osiota)
45 €
50 €
Koko ilta (sis. 6 osiota) 55 €
60 €

Hinta sisältää kaikki syyskauden harjoitukset (yhteensä 7 tuntia/osio).  Paikka:

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla torstaisin klo 18-21 (Ilmajoen Huissilla, Vaasantie 1081).


Lisätiedot: 

Lisätietoja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ,  Merja p. 045 652 7015 tai Päivi p. 040 4124419


Varusteet:

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti Rock'n'Swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan ;-).  Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyheen sekä vaihtopaidan.

Viimeksi päivitetty 13.11.2014 13:22
 
Mainospalkki