Alkeiskurssit torstaisin Huissilla (syksy 2016)

Harjoitukset alkavat viikolla 36 (to 8.9)


Fuskaajien syyskausi käynnistyy alkeiskurssien merkeissä torstaina 8.9. Mukaan ovat jälleen tervetulleita kaikki lavatansseista kiinnostuneet. Aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta ei edellytetä. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Syyskauden aikana käydään läpi jokaisen kurssiohjelmassa olevan lajin perusaskel sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

Syyskauden lajivalikoima on jälleen varsin monipuolinen, sillä olemme jakaneet syyskauden tuttuun tapaan kahteen osaan. Alkukauden lajeina ovat Foksi ja Tango, Bugg sekä Kävelyjenkka eli Sottiisi. Loppukauden aikana vuorossa ovat Fusku, Rumba sekä Valssi.

Jokaista lajia harjoitellaan kauden aikana vähintään 7 kertaa, joten tanssikokemusta kertyy paljon. Alkeiskurssien ohjaajina toimivat Martti, Päivi ja Marika.  Alkukauden ohjauksesta vastaavat Päivi ja Marika.  Loppukauden ohjauksessa ovat mukana Martti ja Päivi/Marika.

Syksy 2016 -  aikataulu ja lajit:

Ajankohta Taso Tanssilaji
18 - 19 Alkeet Foksi/Tango (7x) ja Fusku (7x)
19 - 20 Alkeet Bugg (7x) ja Rumba (7x)
20 - 21 Alkeet Kävelyjenkka eli Sottiisi(7x) ja Valssit (7x)


Syyskauden  ensimmäinen osa (Foksi/Tango, Bugg sekä Kävelyjenkka) alkaa viikolla 36 (to 8.9). Toinen osa alkaa viikolla 43 (to 27.10). Loppukauden lajeina ovat Fusku, RUmba sekä Valssit. Harjoituksia on syyskauden aikana 14 kertaa. Syksyn viimeiset harjoitukset ovat viikolla 49 (8.12.)


Torstai-illan hinnasto:

Harjoituksemme kestävät koko syyskauden ajan (viikot 36 - 49).   Syyskausi on kuitenkin jaettu 2 osaan siten, että esim. illan ensimmäisellä tunnilla tanssitaan alkukauden Foksia ja Tangoa ja loppukauden Fuskua. Alkukausi kestää viikot 36 - 42 ja loppukausi viikot 43 - 49 . Voit valita lajivalikoimasta haluamasi lajit ja hinta määräytyy sen mukaan.  Jos haluat tanssia kanssamme koko torstai-illan viikot (eli koko syksyn), niin tällöin valintasi sisältää 6 lajia - ja hinta on jäsenille 55 euroa koko syyskaudelta. Tällöin yhden tunnin hinnaksi tulee vain 1,30 € - HALPAA!

Veloitusperuste Jäsenet Ei-jäsenet
1 tunti illassa (sis. 2 eri lajia)
30 €
35 €
2 tuntia illassa (sis. 4 eri lajia)
45 €
50 €
Koko ilta (sis. 6 eri lajia) 55 €
60 €

Hinta sisältää kaikki syyskauden harjoitukset

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu ensimmäisellä harjoituskerralla. Kurssimaksut maksetaan käteisellä kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Tyky -kuntosetelit, sähköinen liikuntaseteli SporttiPassi sekä Luottokunnan Virikeseteli.

Aktiivitanssijan tehopassi

Tehopassi on tarkoitettu Sinulle, joka haluat syystkauden aikana ottaa kaiken hyödyn irti tanssiharjoittelusta edulliseen pakettihintaan. Tehopassilla voit osallistua kaikkiin Fuskaajien järjestämiin viikkoharjoituksiin Huissilla (ma, ke ja to) koko syyskauden ajan (viikossa vähintään 9,5 tuntia tehokasta harjoittelua). Fuskaajien jäsenet voivat lunastaa tehopassin itselleen 115 €:lla (muut 125 €). Tehopassilla yhden tunnin hinnaksi tulee vain 86 senttiä! Tehopassi ei sisällä viikonloppukursseja.

Paikka:

Viikkoharjoitukset pidetään Huissin Urheilutalolla torstaisin klo 18-21 (Ilmajoen Huissilla, Vaasantie 1081).


Lisätiedot: 

Lisätietoja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ,  Merja p. 044 - 970 1550  tai Päivi p. 040 4124419


Varusteet:

Harjoituksissa kannattaa käyttää kenkiä, jotka tuntuvat mukavilta jalassa vauhdikkaassakin menossa. Erityisesti Rock'n'Swing -tansseissa matalakorkoiset kengät tuntuvat useimmista tanssijoista parhailta.

Koska tanssi on varsin reipasta liikuntaa ja kohottaa mukavasti sykettä (ja siinä samalla myös kuntoa), ota mukaan juomapullo. Näin pysyt virkeänä useammankin tunnin ajan ;-).  Osa tanssijoista ottaa mukaan harjoituksiin myös pyyheen sekä vaihtopaidan.

 
Mainospalkki