Alkeiskurssit torstaisin Huissilla (syksy 2016)

Harjoitukset alkavat viikolla 36 (to 8.9)


Fuskaajien syyskausi käynnistyy alkeiskurssien merkeissä torstaina 8.9. Mukaan ovat jälleen tervetulleita kaikki lavatansseista kiinnostuneet. Aikaisempaa osaamista tai tanssikokemusta ei edellytetä. Ryhmä etenee alkeiskurssilaisille sopivassa tahdissa ja opittuja asioita kerrataan säännöllisesti.

Syyskauden aikana käydään läpi jokaisen kurssiohjelmassa olevan lajin perusaskel sekä muutamia lavoilla käyttökelpoisia helppoja kuvioita. Tämän lisäksi tunneilla perehdytään vienti- ja seuraamistekniikkaan sekä lajikohtaiseen tanssitekniikkaan.

Syyskauden lajivalikoima on jälleen varsin monipuolinen, sillä olemme jakaneet syyskauden tuttuun tapaan kahteen osaan. Alkukauden lajeina ovat Foksi ja Tango, Bugg sekä Kävelyjenkka eli Sottiisi. Loppukauden aikana vuorossa ovat Fusku, Rumba sekä Valssi.

Jokaista lajia harjoitellaan kauden aikana vähintään 7 kertaa, joten tanssikokemusta kertyy paljon. Alkeiskurssien ohjaajina toimivat Martti, Päivi ja Marika.  Alkukauden ohjauksesta vastaavat Päivi ja Marika.  Loppukauden ohjauksessa ovat mukana Martti ja Päivi/Marika.

Lue lisää...
 


Mainospalkki